Lind foshnja më e madhe në Maqedoninë e Veriut

Klinika Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë sot në Facebook publikoi se muajin e kaluar në Klinikë ka lindur foshnja më e madhe në shtet.

Marketing

“Një kuriozitet i vogël…në muajin shkurt në KIGJO ka lindur foshnja më e madhe e lindur në shtet…bebe mashkull 5700 g dhe i gjatë 55 cm”, publikuan nga Gjinekologjia në Facebook.