Linda Halimi: Janë shtuar me bereqet abonuesit në “OnlyFans”

Këngëtarja, Lindita Halimi së fundmi ka shpalosur detaje të ndryshme nga jeta profesionale dhe ajo personale.

Marketing

Pos tjerash, Linda ka folur mbi eksperiencën në shtëpinë e Big Brother.

Ajo ka zbuluar sesi e ka pritur familja e saj lojën që artistja bëri përgjatë BBVK dhe çfarë i kishte penguar familjarëve.

Madje, Linda ka folur edhe rreth OnlyFans, duke theksuar faktin se numri i abonuesve ishte rritur dukshëm pas daljes nga ai format.