Loredana zë vendin e parë për hip-hop në Gjermani(Foto)

Hip-hop artistja kosovare Loredana Zefi, që po zhvillon karrierën në Gjermani, ka arritur sukses të madh në këtë drejtim.

Marketing

Artistja ka fituar vendin e parë në radhën e hip-hop artistëvë qe kanë krijuar muzikë në gjuhën gjermane.

Këtë e kanë bërë të ditur Loredana dhe Mozzik përmes disa postimeve në instagram ku shprehen shumë entuziastë për këtë, por sic duket Loredana nuk ka qenë vetë e pranishme për të marrë çmimin.

Këtë vit përveq muzikës, Loredana ka qenë në qendër të vëmendjes për shkak të një skandali në Zvicërr, ku po akuzohet nga një çift zviceran për mashtrim dhe vjedhje të parave.