LSDM kërkon përgjigje nga Mickoski nëse është takuar me Gruevskin

Hristian Mickovski nuk publikoi fotografi, e as kurrfarë dëshmie rreth vizitës së tij në Vjenë. Por prandaj, VMRO-DPMNE e tij e pranoi se ai ka qenë në Budapest për udhëtim “transit”.

Marketing

E inkurajojmë Mickovskin të publikojë të paktën një fotografi të tij të vizitës në Vjenë.

Nëse është e mundur, atëherë Mickoski le ta shfrytëzojë periudhën derisa shtetit dhe përhap lajme të rrejshme në shtet të përgjigjet nëse në Budapest është takuar me mentorin e tij, kriminelin e gjjykuar Nikolla Gruevski.

Të përgjigjet Mickoski nëse para fillimit të fushatës ka kërkuar këshilla për kandidaten e tij Siljanovska.

A ka marrë Mickoski instruksione nga Gruevski për veprim destruktiv dhe antishtetëror?

Qendra për Komunikime e LSDM-së