LSDM: Me buxhetin 2019 është siguruar drejtësia sociale

Nga partia në pushtet thonë se me buxhetin e vitit 2019-të është siguruar drejtësia sociale, më shumë para tek qytetarët dhe më shumë ndihmë për çdo familje.

Me reformimin e sistemit social dhe mbrojtje të fëmijëve në vitin 2019-të janë siguruar plotësisht 2.2 miliardë denarë.
“Për më shumë se për 60.000 fëmijë është paraqitur shtesë edukative dhe të ardhura shtesë për fëmijë”, thuhet në deklaratën e LSDM-së.

Nga atje shtojnë se me reformën e sistemit social dhe mbrojtjen e fëmijëve çka e ka përgatitur Ministria për Punë dhe Politikë Sociale, për 300 për qind e rritë ndihmën social.