LSDM: Mickoski punon për ata që duan të largojnë vendin nga NATO dhe BE

Lojtari i frustruar antiperëndimor Mickoski është turp për vendin. Mickoski po vendoset në anën e interesave të huaja, në krahun e tyre që janë kundër NATO- dhe nuk dëshirojnë që vendi ynë të jetë pjesë e aleancës euroatlantike.

Marketing

Shihet qartë se Mickoski dhe VMRO-DPMNE njihen me matricën e tillë destruktive të bazuar në lajme të rrejshme dhe e njohin këtë veprim.

Nga ana tjetër, Zoran Zaev ashpër po i mbron interesat nacionale dhe strategjike, anëtarësimin në NATO dhe BE, gjithkund dhe gjithmonë!

Sa do që nuk ju pëlqen forcave destruktive, Republika e Maqedonisë së Veriut do të bëhet anëtarja e 30-të e NATO dhe do të jetë pjesë e BE-së, thuhet në kumtesën e LSDM-së.

Marketing