LSDM: Siljanovska iku nga debati, nuk i respekton qytetarët

Siljanovska sipas hapave të Gruevskit, ka ikur nga debati, nuk i respekton qytetarët.

Marketing

Pas hapave të Nikolla Gruevskit është nisur edhe Siljanovska.
Gordana Siljanovska sot ka ikur nga gazetarët, ka ikur nga qytetarët, nga opinioni.

Sa më larg ik Siljanovska nga qytetarët për të cilët vetëm ka thënë se nuk i njeh.

Kandidatja e Hristijan Mickovskit, Gordana Siljanovska, nuk i respekton qytetarët, nuk i respekton mediumet dhe nuk i respekton gazetarët.

Prej çka ka dashur të ikë Siljanovska?
Nga ajo që është në shoqëri me të dënuar për mashtrime zgjedhore?

Nga ajo që është konfirmuar se është jo e sinqertë dhe jo e ndershme ndaj qytetarëve?

Siç është nisur Siljanovska do të ikë në Budapest.
Siljanovska duhet të dijë se nga e vërteta nuk mund të ikë.
Me sjellje të tillë Siljanovska konfirmon se nuk është dinjitoze për funksionin për të cilin kandidohet.
Qendra për komunikime me opinionin
Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë