LSDM: VMRO-DPMNE-ja mund të “mburret” vetëm me provizionet e autostradave

Në përgjigje të njoftimit nga VMRO-DPMNE-së se autostrada Rankovce-Kriva Palanka është një projekt i qeverisë së mëparshme, reagoi LSDM-ja.

Marketing

OBRM-PDUKM-ja mund të “mburret” vetëm me provizionin e dakorduara, autostradat jo të qëndrueshme dhe tollovinë që e la pas saj.

Rruga Kriva Pallankë – Rankov është pjesë e investimit 270 milion eurove që Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja do të ndërtojë 60 rrugë me gjerësi prej 800 kilometrave në të gjithë shtetin.

Nëso dëshironte VMRO-DPMNE-ja do të ndërtonte rrugën, ashtu si edhe shumë rrugë tjera, por për OBRM-PDUKM-në më të rëndësishme ishin provizionet dhe tenderët kriminal se sa nevojat e qytetarëve, dhe për këtë shkak është parti opozitare sot, që nuk ka kredibilitet të flasë për infrastrukturë.

Marketing