LSDM: VMRO-DPMNE nuk e kupton fjalën përgjegjësi

Derisa VMRO-DPMNE-ja e mbron krimin, LSDM, së bashku me të gjithë forcat progresive, qytetarë, shoqata, organizata, siguron ardhmëri evropiane për Maqedoninë, thonë nga Qendra për komunikime me opinionin nga partia.

Marketing

“Kot që VMRO-DPMNE-ja kërkon amnisti. Ligjet, rregullat, dispozitat vlejnë për të gjithë njëjtë. Secili që i ka shkelur duhet të ballafaqohet me përgjegjësi në pajtueshmëri të ligjeve. Nuk ka më të paprekur, nuk ka shmangie të përgjegjësisë”, shtohet në kumtesë.

VMRO-DPMNE, thuhet më tej, këtë nuk mundet ta kuptojë sepse 11 vite regjimi i Nikolla Gruevskit krijoi sistem tërësisht të gabueshëm dhe të shtrembëruar në të cilin krimi i familjes ishte nën mbrojtje të institucioneve ndërsa bëhej përndjekje masive politike të atyre që nuk mendojnë njëjtë, duke i shkelur të drejtat dhe liritë themelore të njeriut.

“Ajo kohë nga e kaluara e zezë e atdheut tonë përfundoi. Qytetarët e rrëzuan regjimin. Maqedonia tani po ndërtohet si vend normal, përparimtar, demokratik ku institucionet veprojnë në pajtueshmëri të kompetencave ligjore, ndërsa rregullat vlejnë për të gjithë njëjtë”, thuhet në kumtesën e LSDM-së.

Marketing