Luana përsëri me Krenar Çoçajn, ndodhet në këtë vend

Luana Vjollca dhe Krenar Çoçaj janë dyshja e vetme që pasi janë kapur disa herë ‘mat’ me njëri-tjetrin ende nuk kanë postuar foto të bashku, kështu edhe për ta pranuar se janë bashkë.

Marketing

Në vendet luksoze ku po shëtiten Geti me Marinën kemi hasur ta shohim shpesh edhe Luanën, mirëpo këtë verë u bë e ditur se Luana çiftin nuk po i shoqëron e vetme.

Edhe ajo me Krenarin po kalojnë momente të këndshme së bashku duke udhëtuar në vende të ndryshme të botës, herë me Getin e Marinës e herë vetëm.

Së fundmi, për të disatën herë dyshja u kapën ‘mat’ nën shoqërinë e njëri-tjetrit. Kësaj radhe në aeroport.