Manajllovski: Më mirë amnisti se sa të dështojë marrëveshja

Deputeti i BDI-së Branko Manajllovski para deputetëve në Kuvend u shpreh se është më mirë të jepet amnisti për deputetët e VMRO DPMNE-së se sa të dështojë Marrëveshja e Prespës me Greqinë.

Marketing

‘Të jepet amnisti dhe të sigurohen deputetët e VMRO-DPMNE-së, kjo do t’i kushtojë më pak vendit se sa dështimi i marrëveshjes’, ka thënë Manajllovski.

Marketing