Manastir, gjenden predha nga Lufta e Parë Botërore

Gjatë minimit të një vendi në ish-mbeturinat “Lëndët e para të Manastirit” të locuar në rrugën “Industriska” në Manastir, janë gjetur pesë granata që rrjedhin nga Lufta e Parë Botërore.

Marketing

Siç informoi MPB-ja, rasti është denoncuar dje në ora 11:47 në SPB Manastir.

Nga një piroteknik në Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim, granatat janë ngritur për procedurë të mëtutjeshme.

Marketing