Ballina Aktuale Mançevski – Carovska: Prioritet sigurimi i shërbimeve publike cilësore

Mançevski – Carovska: Prioritet sigurimi i shërbimeve publike cilësore

Ministri i Shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski dhe ajo për Punë dhe politikë sociale Milla Carovska kanë marrë pjesë në konferencën ministrore në Marakesh të Marokos.

Marketing

Mançevski dhe Carovska kanë folur për sigurimin e shërbimeve publike të pranishme për gjithë qytetarët.

“Kjo Qeveri është e përkushtuar në realizmin e qëllimeve për zhvillim permanent. Qëllimi jonë është të ndërtojmë shoqëri humane për prosperitet për gjithë qytetarët dhe asnjë të mos lihet anësh”, ka thënë ministrja Carovska.

Marketing
Exit mobile version