Maqedoni, dhjetëra fëmijë janë lënduar rëndë nga kërcimet nëpër pishina, liqene dhe lumenj

Dëmtime në qafë, lëndime të rënda në boshin kurrizor dhe lëndime në kokë dhe tru, këto janë një pjesë e lëndimeve që adoleshentët kanë marrë gjatë kërcimit të tyre në pushina, liqene dhe lumenj.

Marketing

Shumica e të lënduarve janë hosipitalizuar gjatë dy javëve të kaluara, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Mejkëto thonë se ky është problem serioz dhe duhet të bëhet fushatë në shkolla dhe në vendet ku fëmijët shkojnë për not për shkak se këto lëndime sjellin invaliditet.

Dokotr Hasani për Kanal 5 sqaroi se duhet prindërit duhet të jenë të kujdesshëm që gjatë verës të mos i lëshojnë fëmijët të vetëm në hapësira me ujë. Para më pak se dy javëve një vajzë katër vjeçare u mbyt në pishinë.

Marketing