Maqedoni-Shqipëri, mbledhje e përbashkët qeveritare pas zgjedhjeve

Mbledhja e përbashkët mes dy qeverive asaj të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë do të mbahet gjatë kësaj vere, saktësisht pas zgjedhjeve presidenciale në Maqedoni dhe pas zgjedhjeve lokale në Shqipëri, këtë sot e konfirmuan në Tiranë dy kryeministrat, Edi Rama dhe Zoran Zaev. Kësaj radhe mbledhja do të mbahet në Maqedoni dhe siç u shpreh kryeministri shqiptarë Edi Rama, është radha e Maqedonisë që të paguaj drekën.

Marketing