Maqedonia dhe Kosova do të nënshkruajnë 15 marrëveshje

Qeveritë e Maqedonisë dhe Kosovës së shpejti duhet të mbajnë seancën e përbashkët në të cilën pritet të nënshkruhen 15 marrëveshje të reja ndërshtetërore.

Marketing

Zëvendëskryeministri i Kosovës Enver Hoxhaj për “Epoka e Re”, ka thënë se me marrëveshjet parashikohet bashkëpunimi në fushën e drejtësisë, sigurisë, shëndetësisë dhe ekonomisë.

Marketing