Maqedonia dhe Kosova thellojnë bashkëpunimin në sektorin energjetik

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot do të presë një delegacion nga Republika e Kosovës, i drejtuar nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Luka.

Marketing

Në kuadër të kësaj vizite të punës midis delegacioneve të të dyja vendeve, do të nënshkruhet edhe Memorandum mirëkuptimi në sektorin energjetik .

Marketing