Maqedonia dhe Serbia do të ndërtojnë stacion të përbashkët kufitar hekurudhor

Maqedonia dhe Serbia do të ndërtojnë stacion të përbashkët hekurudhor ku do të ketë shërbime të përbashkëta kufitare dhe inspektoriale dhe doganë të përbashkët.

Marketing

Shuma vleresohet në rreth 4.5 milionë euro, ndërsa projekti për ndërtim do të prezantohet sot në info Qendrën e BE-së në Shkup.

Në ngjarjen është paralajmëruar paraqitje të ketë ministri për Transport dhe Lidhje Goran Sugareski.

Marketing