Maqedonia do të harxhojë gjysmë milionë euro për avionët dhe helikopterët e saj

Ministria e mbrojtjes për 20 avionët e saj ka planifikuar të harxhoj gjysmë milionë euro (pa TVSH) për më shumë se 700.000 litra naftë.

Marketing

Kjo shumë është paraparë për periudhë njëvjeçare për avionët dhe helikopterët e ARM-së.

E gjithë kjo është e shkruar në marrëveshjen të cilën ministria e mbrojtjes është dakorduar të mërkurën e kaluar me “Makpetrol”.

“Makpetrol” përsëri u paraqit si ofertues i vetëm të tenderit.

Sipas të dhënave Ministria e Mbrojtjes do të blej dy lloje të naftës.

Marketing