Maqedonia njeh Juan Guaidon si president të Venezuelës

Ministri i Punëve të Jatshme, Nikolla Dimitrov përmes një shkrimi në profilin e tij në Twitter, ka njoftuar se Maqedonia ka vendosur ta njohë zyrtarisht Juan Guaidon si president të përkohshëm të Venezuelës.

Marketing

Republika e Maqedonisë, në përputhje me partnerët e saj evropian, në përputhje me Kushtetutën mbështet dhe njeh si president të përkohshëm, kryetarin e Kuvendit të Venezuelës, Juan Guadion, me qëllim të organizimit të zgjedhjeve presidenciale të lira, të drejta, dhe demokratike”, ka shkruar Nikolla Dimitrov, ministër i Punëve të Jashtme.

Marketing