Ballina Aktuale “Marrëveshja”, VMRO-ja paralajmëron interpretim kushtetues nga Komisioni i Venecias

“Marrëveshja”, VMRO-ja paralajmëron interpretim kushtetues nga Komisioni i Venecias

VMRO-DPMNE vazhdon të akuzoj Qeverinë se po i shmanget debatit për marrëveshjen me Greqinë. Sipas Dragan Danev nga kjo parti Komision amë për marrëveshjen në fjalë duhet të ishte Komisioni për Politikë të Jashtme dhe jo komisioni për çështje evropiane.

Marketing

Danev paralajmëroi interpretim Kushtetues nga Komisioni Venecias për marrëveshjen.

Deputetët e VMRO-DPMNE-së nuk po marrin pjesë në seancën që po zhvillohet në këto momente ratifikimin e marrëveshjes në Kuvendin e Maqedonisë.

Exit mobile version