Martohet prezantuesja shqiptare

Jona Spahiu, prezantuesja e ëmbël shqiptare është duke u martuar sonte.
Jona po shkëlqen nën fustanin e bardhë dhe po duket pikërisht si princeshë.

Dasma e Jonës me Frenklin po duket mjaft e veçantë në një ambient të hapur e ku gjithçka shkëlqen në detaje.