Ballina Aktuale Mbi 1 milion euro për projektet komunale nga BE

Mbi 1 milion euro për projektet komunale nga BE

Ministri I Pushtetit Lokal Suhejl Fazliu dhe përfaqësuesja e përhershëm e UNDP-së, Louisa Vinton, nesër në City Hall në Shkup, do të hapë forumin për përcaktimin e kritereve për financimin e projekteve në komunat brenda projekti “Përmirësimi i menaxhimit komunal”.

Marketing

Projekti, me vlerë 2.4 milionë euro, financohet nga Bashkimi Evropian dhe do të zbatohet në komunat dhe në rajonet planifikuese.

Në kuadër të projektit, projektet do të financohen në tetë rajone të planifikimit dhe në 30 komuna, që arrijnë në mbi 1 milion euro.

Marketing
Exit mobile version