Mbyllet sezoni dimëror në Ski-Qendrën “Kodra e Diellit”

“ELEM Turs” SHKPNJ – Shkup dhe Ski-Qendra “Kodra e Diellit” i informojnë të gjithë dashamirët e skijimit se dje është mbyllur ski-sezoni në qendrën tonë më të madhe të skijimit.

Marketing

Paralajmërojnë se në periudhën e ardhshme, veçanërisht pr festat e Pashkëve dhe të 1 Majit dhe në periudhën e verës, hoteli “Sllavia” (120 shtretër) adhuruesve të maleve dhe natyrës u ofrojnë pako aranzhmane për qëndrim dhe shfrytëzim të përmbajtjeve shtesë.

Marketing