Mbytet në Golem një pushues nga Kosova

Një i moshuar është mbytur pak minuta më parë tek vendi i quajtur “Shkëmbi i Kavajës” në zonën mes Durrësit dhe Kavajës.

Marketing

68-vjecari, Agur Isufi ka hyrë për tu larë dhe është mbytur

Isufi kishte ardhur pak dite me pare per pushime ne Durres.

Ai jetonte ne Amerike dhe kishte zgjedhur bregdetin shqiptar per te pushuar kete verë.

Marketing