Ballina Aktuale Me grafite e parulla kundër marrëveshjes së emrit për Maqedoninë (FOTO)

Me grafite e parulla kundër marrëveshjes së emrit për Maqedoninë (FOTO)

Një grup qytetarësh mbrëmë kanë shprehur revoltën e tyre kundër marrëveshjes për çështjen e emrit të Maqedonisë.

Marketing

Përmes grafiteve dhe parullave para Kuvendit të Maqedonisë, ata shkruan “Maqedonia е përjetshme”, “Tradhtarë”, “Stop gjenocidit”, etj.

Exit mobile version