Më në fund ka mbërritur Ronaldo në Torino (Video)

Cristiano Ronaldo ka mbërritur në Torino pas transferimit të tij nga Real Madridi për 112 milionë euro ku do t’i përfitojë 30 milionë euro për stinor. Ai sot do të prezantohet si lojtari më i ri i Juventusit.

Marketing

Ronaldo ka dalë t’i përshëndesë tifozë e Juventusit të cilët ishin në numër të madh dhe mjaft të lumtur që do ta shohin njërin ndër lojtarët më të mirë të botës në klubin e tyre të zemrës.

https://twitter.com/twitter/statuses/1018769517390934016