Me “Vdekje për Shqiptarët” Ohri në hyrje i “mirëpret” shqiptarët (FOTO)

“Vdekje për shqiptarët”, “Shqiptari i vdekur”,  dhe parrulla të tjera kundër shqiptarëve është ikonografia pritëse që qyteti i Ohrit rezervon për shqiptarët shkruan Strugalajm.

Marketing

Përpos këtyre parullave, janë parë e simbole të nacizmit i cili drejtohej nga Adolf Hitleri, transmeton  INA.

”Shum morbide,anakronike,stupide dhe vullgare-grafite ne hyrje te qytetit te UNESCO-se.Kush i bjen “daulles”e se kaluares jo te larget”Qytetit te Ohrit dhe qytetareve te Ohrit kjo nuk i ngjan.

Ne hyrje e qytetit”ka theksuar Vasfi Doko veprimtari nga Ohri.

Marketing