Media më e madhe në Zvicër: Danke Shaqiri und Xhaka! (FOTO)

Medie më e madhe zvicerane, ‘Blickc.ch’, ka vendosur “shqiponjat” në ballinën e saj pas fitores 2:1 ndaj Serbisë.

Marketing

Zvicra ka mposhtur 2:1 Serbinë në Kupën e Botës, me golat e shënuara nga Xhaka dhe Shaqiri.

Të dy këta festuan në mes të Rusisë me shqiponjë.

Kjo ka bërë që ‘Blick’ t’u kushtojë një titull interesant “shqiponjave”, që siguruan një fitore të madhe
për Zvicrën.

“Falë shqiponjave Xhaka dhe Shaqiri ëndërrojmë për fluturime të largëta”, shkruan Blick.