Melinda Ademi dhe Bardhi vijnë me “Ferrari”

Ashtu sic paralajmëruan, Melinda Ademi dhe Bardhi lansuan këngën e re.

“Ferrari” vjen e realizuar edhe me videoklip tamam në kohë për ditët e nxehta të verës.