Mendon se ka vena në këmbë, por ajo çka i zbulon doktori e shokon

Kur një 42-vjeçar kthehet nga pushimi në Nigeri, atij as që i shkon mendja se këmba e tij do të dalë në ballina të gazetave ndërkombëtare.

Marketing

Udhëtimi i tij në Afrikë kishte shkuar mirë, por pak ditë pasi që ishte kthyer në shtëpi, kishte ndier kruarje në këmbë, transmeton Express.

Ai, po ashtu e kishte vërejtur një vijë të kuqe në këmbë, dhe e kishte vizituar doktorin, i cili i kishte thënë të mos brengosej, se nuk kishte asgjë tjetër përveç venave.

Pasi që nuk kishte parë kurrë vena aq të mëdha, ai vendos ta vizitojë doktorin prapë.

Më pas, doktori e venë re se në fakt ai nuk kishte vena, por krimba./Express/