Mërgimtarë, kjo është gjendja në pikat kufitare Serbi – Kroaci dhe në pikat tjera (LIVE)

Ditëve të ardhshme pritet nisja e mërgimtarëve për vendlindje.

Marketing

Sidomos vikendet pritet të jenë të ngarkuara me rradhë të gjata të veturave në pikat kufitare në Kroaci, Serbi, Maqedoni dhe Kosovë. Kjo pasi që shumica e mërgimtarëve  nisen në këtë periudhë.

kroaci

Më poshtë keni linqet, ku ju mund t’i shihni LIVE, flukset në pikat kufitare:

LIVE KOSOVË – SERBI: https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx

LIVE SERBI – KROACI: https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=1

LIVE SERBI  – MAQEDONI

http://www.roads.org.mk/m/sq/