Meri Shehu ka lënë shtëpinë e Big Brother VIP Albania

Meri Shehu është banorja e cila ka lënë shtëpinë e Big Brother VIP Albania.
Kjo ka ardhur për shkak të votave të publikut.

Marketing

Në nominim ishin Meri, Gazi dhe Ilnisa.

 

Marketing