Ballina Aktuale Mësohen emrat e zëvendësministrave të LD së Mexhitit

Mësohen emrat e zëvendësministrave të LD së Mexhitit

Lëvizja Demokratike në kuadër të VLEN do të ketë edhe dy zëvendësministra.

Marketing

Siç mëson INA, për zëvendësministre të Transportit dhe Lidhjeve, Kaltrina Zekolli, ndërsa për zëvendësministër të Brendshëm përmenden Bashkim Hasani, Muhamet Ameti dhe disa emra tjerë. Por zyrtarisht organet partiake do vendosin këto ditë për propozimet finale.

LD në Qeverinë e re do jetë me Izet Mexhitin me postin e ministrit të Ekologjisë dhe njëherit edhe zvkryeministër i parë.

Marketing
Exit mobile version