Metoda e re, si një femër fiton mbi një mijë dollarë në ditë nga krevati

Një britanike thotë se mund të bëjë deri në 1300 dollarë në ditë duke u zhveshur drejtpërdrejt në Web-kamerën e saj.

Marketing

Amber Kelly, 30 vjeç, punon si një “elite camgirl”, duke arkëtuar tarifa të mëdha për shfaqjet e saj vetëm në internet.

Duke folur për “The Sun”, Kelly (nuk është emri i saj i vërtetë) zbuloi se burrat e pasur janë të gatshëm të paguajnë tarifa të mëdha për një transmetim të thjeshtë video.

Kelly tha se para kësaj jave ajo fitoi 650 dollarë në vetëm katër orë.

“Nëse ulesh atje gjatë gjithë ditës, mund të fitosh më shumë”, zbuloi ajo.

“Mund të shkojë deri në 1300 dollarë në ditë nëse punon shumë”.

Ndryshe nga pornografia, vajzat webcam mund të punojnë vetëm nga shtëpia në siguri, dhe fitojnë më shumë para.

Kelly tha se ajo merr shumë klientë të cilët njerëz me funksione të larta.

Por, ndërsa klientët e ekspozojnë veten në rrezik, yjet e kamerës janë të sigurt pas ekraneve të tyre.

“Një nga arsyet pse unë e dua është identiteti dhe gjithçka rreth meje është fshehur plotësisht”, tha Kelly.

“Unë jam krejtësisht e fshehur atje. Ju nuk do të keni ndonjë ide se ku jam unë”, shpjegoi 30-vjeçarja.