Mexhiti: Gashi është një nga politikanët e rrallë pa asnjë aferë korrupsioni, ky është modeli që VLEN e promovon

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti, pjesë e koalicionit VLEN, ka arsyetuar përzgjedhjen e tyre që Afrim Gashi të jetë kryetar i Kuvendit.

Marketing

Ai tha se Gashi ka përvojë tetë vjeçare dhe tani ky është mandati i tij i tretë që po merr besimin e qytetarëve.
“Afrim Gashi është një nga politikanët e rrallë i cili nuk është përmendur në asnjë aferë korrupsionit edhe pse partia e tij ka qenë në pushtet. Ky është modeli të cilin e promovon VLEN-i. Ju ftojë të gjithë ta votoni këtë kandidaturë, dhe për përkrahët një politikanë i përgjegjshëm”, u shpreh Izet Mexhiti,

Marketing