Mexhiti: Gazi Baba një BASTION i vërtetë

Sonte jemi vetëm me një pjesë të lagjes së Gazi Babës, me qendrën e votimit Teli, një BASTION i vërtetë 🙂
Gazi Baba gjithmonë ka ditur të vlersojë DREJTË, prandaj kësaj rradhe njëzëri po e përkrah NDRYSHIMIN E MADH!
Faleminderit nga zemra për përkrahjen!
Rrugëtimi ynë i sinqertë VAZHDON!
NDRYSHIMI PO VJEN, DHE BESONI IA VLEN!!!

Marketing