Mexhiti mori pjesë në Konferencën e organizuar nga NDI

Drejtori i Qendrës Analitike “Abdilaqim Ademi” pran Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI)   z. Izet Mexhiti, mori pjesë në Forumin e Lidershipit Rajonal për partitë politike të Evropës Juglindore me temë: Integriteti i partive politike dhe iniciativat e partive të shekullit 21 organizuar nga NDI (Nacional Democratic Institute).

Marketing

Në këtë Konferencë morën pjesë përfaqësues të partive politike nga i gjithë rajoni si dhe ekspertë ndërkombëtar ku u diskutua rreth strategjive të ardhshme dhe funksionimin e partive politike të shekullit 21.

Marketing