Mexhiti në takim me strukturat e LD-së në Strugë dhe Ohri

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti ka takuar sonte strukturat e Lëvizja Demokratike nga Struga dhe Ohri. Vizita e sontme ishte në shenjë mirënjohje për kontributin e dhënë nga secili anëtar sa i përket fitores së koalicionit VLEN.

Marketing

Postimi i plotë:

Sonte kam kënaqësinë e veçantë që së bashku me Ardianin dhe Muametin, të takojmë strukturat e Lëvizja Demokratike nga Struga dhe Ohri.
Bashkërisht me ju, kaluam një rrugë të rëndë, rrugë në të cilën qytetarët na përkrahën pa rezervë edhe përskaj presioneve të hatashme.
Tash e tutje, me pjesëmarrjen tonë në Qeverinë e ardhshme reformuese 4 vjeçare do të mundohemi që të jemi sa më afër qytetarëve, në shërbim të qytetarëve.
Nuk do t’ju zhgënjejmë!
Mirënjohës pafund për kontributin e secilit për fitoren e madhe të koalicionit VLEN!

Marketing