Mickoski: Amnisti me ligj për të gjithë pjesëmarrësit e “27 prillit”

Sillni një ligj mbi amnistinë që ne propozojmë për të gjithë pjesëmarrësit e 27 prillit, në mënyrë që të mos ketë drejtësi selektive, por liri për të gjithë dhe jo vetëm për ata që janë shërbëtorët tuaj.

Marketing

Një pjesë e strukturave që persekutohen nga pushteti vendosën të luajnë një punë të ndyrë për këtë pushtet. “Më akuzuan se luftoj dhe kërkoj amnisti, kurse tani që e propozojnë ata, na qenka falje”, tha Mickoski.

Marketing