Mickoski: Betimin do ta bëj me emrin kushtetues

Emri kushtetues i shtetit është i qartë dhe nuk duhet të kemi standarde të dyfishta të ndjehemi para qytetarëve të papërgjegjshëm ose t’i hutojmë ata, dihet se cili është emri kushtetues – është ai me mbiemrin, porositi sonte Hristian Mickoski, lideri i VMRO-DPMNE-së dhe mandatari për formimin e qeverisë së re.

Marketing

Ai në një intervistë për Sitell tha se në betimin që do të bëjë qeveria e ardhshme do të përdorë emrin e ri kushtetues të shtetit, njësoj si kur viziton jashtë vendit.

“Mirëpo, në përdorim të përditshëm dhe kur bëj deklarata në vend, do ta përdor emrin “Maqedoni”. Ne nuk mund të kërkojmë nga qytetarët që t’i respektojnë ligjet dhe ne vetë i shkelim ato, tha Mickoski.

Marketing