Mickoski: Isha këshilltarë i Gruevskit pa kompensim

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski pas akuzave të Kryeministrit Zoran Zaev se është duke ndërtuar një shtëpi në Taftaligje në vlerë prej 500.000 euro, ka thënë se shtëpia nuk ndodhet aty.

Marketing

“Ju ftoj në kafe në shtëpinë time, e cila ndodhet në Vllae, dhe jo në Taftaligje, të shihni se ku ndodhet dhe ku është, dhe jo ti mashtroni qytetarët, edhe pse e di se kjo është shprehia e juaj. Unë si këshilltarë i Gruevskit kamë punuar për një vit ë gjysmë pa kompensim. Pata dërguar projekte nga fusha e energjetikës, por ju të gjitha i anuluat, dhe tani po bëni gjëra të reja në bazë të tyre”, ka thënë Mickoski.