Mickoski pritet të dorëzojë në Kuvend propozimin për përbërjen e qeverisë së re

Mandatari Hristijan Mickoski sot pritet të dorëzojë në Kuvend propozimin për përbërjen e qeverisë dhe programin për punën e saj, shkruan Alsat.

Marketing

Votimi për qeverinë e re pritet të bëhet këtë fundjavë. Seancën parlamentare për zgjedhjen e qeverisë së re, kryetari i Kuvendit Afrim Gashi pritet ta caktojë për të shtunën në ora 11:00 . Seanca në fjalë duhet të përfundojë më së voni deri në mesnatën e së dielës.

Marketing