Ballina Lajme Maqedoni Mickoski tregon vizionin e tij për Maqedoninë

Mickoski tregon vizionin e tij për Maqedoninë

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski ka thënë se ai është për një të ardhme në të cilën Maqedonia do të udhëhiqet nga njerëz principiel dhe të fjalës, dhe jo politikanë të aboluar.

Marketing

“Jam për një të ardhme ku nuk do të jemi në fund të rritjes ekonomike, duhen reforma në gjyqësor, arsim, shëndetësi, të ardhme ku kriminelët nuk do të amnistohen dhe të qëndrojnë krenar me politikanë nga pushteti.

Të ardhme ku ministrat nuk do të ndajnë grantet dhe tenderët për vete“, ka thënë Mickoski, duke shtuar se beteja e gjeneratës së tij është që të mposht këtë klasë të politikanëve që të mund Maqedonia, thotë ai, përsëri të ngritët në këmbë.

Marketing
Exit mobile version