Mijallkov dhe Ibrahimin dërgohen në burgun e Shutkës

Drejtoria e burgut të Shutkës edhe zyrtarisht ka konfirmuar se të dënuarit Bedredin Ibrahimi dhe Sasho Mijallkov gjenden në burgun e Shutkës. Gjykata Penale sot vendosi të dënoj me burg të akuzuarit në rastin “Titanik 2”.

Marketing

Sasho Mijallkovin u dënua me tre vjet burg, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçin me tre vjet e dy muaj, kurse dënim më të lartë me burg mori ish anëtari i KSHZ-së, Bedredin Ibrahimi, 4 vjet e gjashtë muaj.

Menjëherë pas vendimit, për shkak të rrezikut për arratisje prokurorja Speciale kërkoi paraburgimin e Sasho Mijallkovit dhe Bedredin Ibrahimit. Për të akuzuarit e tjerë kërkoi masa më të ulëta, paraqitje në Gjykatë.