Milan përjashtohet dy vjet nga garat evropiane

Shtatë herë fituesi i Champions League – Milan nuk do të shihet në garat evropiane në dy vjetët e ardhshme.
Kjo pasi që klubi italian është gjetur fajtorë për thyerje të rregullave të “Fair Play” financiar si dhe ato të marrjes së licencës.

Marketing

“Klubi i Milanit përjashtohet nga pjesëmarrja nga garat e UEFA për të cilat do të kualifikohej në dy sezonat e ardhshëm, njëri 2018/2019 dhe tjetri 2019/2020”.