Miliarderi i parë që do të fluturojë rreth hënës

Njihuni me Yusaku Maezawa: Miliarderi japonez i cili do të bëhet turisti i parë privat ndonjëherë që do të fluturojë rreth hënës.

Marketing

Drejtori i SpaceX, Elon Musk e zbuloi atë të hënën natën pas disa ditësh spekulime rreth asaj se kush mund të ishte pasagjeri.

“Dua të prezantoj konsumatorin e parë që paguan,” tha Musk para se ta çonte Maezawa në një ngjarje të kompanisë, e cila ishte live.

“Së fundi, mund t’ju them se unë zgjedh të shkoj në hënë”, shprehet sipërmarrësi japonez.

“Unë jam shumë i gëzuar, me të vërtetë i nderuar,” tha ai. “Qysh kur isha fëmijë, e kam dashur hënën. Gjithmonë ka dhe vazhdon të frymëzojë njerëzimin. ”

Musk nuk ka zbuluar se sa shumë do të kushtojë “Misioni i tij Lunar BFR” në afat të gjatë, por Maezawa me siguri nuk do të ketë një kohë të vështirë duke e mbështetur projektligjin.

Marketing