Ministri Ademi zyrtarisht dorëhiqet, ja arsyet?

Ministri i Kulturës Asaf Ademi dha dorëheqje nga posti i ministrit të kulturës. Siç bëri të ditur në preskonferencë sot vet ministri dorëheqja vjen për shkaqe shëndetësore. I pyetur se dorëheqja a vjen si pasojë e paralajmërimit të fshesës së Zaevit, Ademi tha se nuk ka të bëjë me fshesën e kryeministrit Zoran Zaev.

Marketing

Ai tha se me këtë nuk ka lidhje dhe se e ka përkrahur paralajmërimin e Zaevit.

Edhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev e tha të njejtën gjë se Ministri i Kulturës, Asaf Ademi jep dorëheqje për shkaqe shëndetësore.