Ministri Ditmir Bushati nesër në Shkup takon zëvendëskryeministrin Bujar Osmani

Nesër në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane, Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani do të mbajë takim me Ministrin për Evropë dhe Punë të Jashtme të Republikës së Shqipërisë Ditmir Bushati, pas së cilës do të vijojnë deklaratat për media të Zëvendëskryeministrit Osmani dhe Ministrit Bushati.

Marketing