Ballina Aktuale Ministri Kreshnik Bekteshi punëson mbi 50 shqiptar në ELEM

Ministri Kreshnik Bekteshi punëson mbi 50 shqiptar në ELEM

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, që nga marrja e detyrës një vit më parë ka realuzuar shumë projekte të rëndësishme për jetēn e qyetarëve, siç është Ligji i ri për Energjetikë që mundëson konkurencë në tegun e rrymës me çka automatikisht vie deri te çmimi mē i lirë i rrymës, bëri kthimin e tarifës së lirë, propozoi dhe kaloi Ligjin për mbështetje financiare të kompanive e shumë projekte tjera, por iniciativa më e re është mbushja e Drejtorisë së Elektranave të Maqedonisë ELEM në qendër të Shkupit me mbi 50 shqiptarë.

Marketing

Punësimi mbi 50 shqiptarëve në këtë drejtori është më veç punë e kryer dhe të njejtit pritet veç më të fillojnë me punë.

Kjo është hera e parë që një numër aq i madh i shqiptarëve punësohet në këtë instutucion me rëndësi te madhe në shtet.

Exit mobile version